Contact met MediQue Matrassen

Wij maken graag tijd voor u vrij!

Contact met onze klanten vinden wij uitermate belangrijk, daarom bieden wij u een aantal gemakkelijke keuzes aan:

Voor vragen, opmerkingen, offertes of overige zaken, vult u het onderstaande contactformulier in! Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u liever bellen? Bel ons direct op (023) 528 12 44. Wij staan u graag te woord! En maken vervolgens met u een stappenplan.

Liever langskomen? Maak eerst een afspraak!  Zo weten we zeker dat de juiste persoon aanwezig is en dat de producten van uw interesse ook bij ons aanwezig zijn.

Bremafa / MediQue Matrassen

Telefoon: (023) 528 12 44
Fax: (023) 528 09 24
E-mail: info@bremafa.nl

Bezoekadres:
J.C. Beetslaan 163 B
2131 AL Hoofddorp

Andere websites die onder de vlag van Bremafa.nl vallen zijn o.a.  www.HetHotelbed.nl  en www.MediQ-Matrassen.nl. Daar vindt u specifiekere informatie wanneer u een Hotel of leisure-onderneming heeft. U vind daar o.a. Hotel Bedden, Hotel Boxsprings maar ook linnengoed geschikt voor hotels. Wanneer u op zoek bent namens een (zorg)instelling of ziekenhuis, bezoek dan zeker ook MediQue-Matrassen. Een unieke leveranciers van medische matrassen die voldoen aan de strengste kwaliteits eisen en als enige matras in Duitsland het keurmerk Medisch Matras hebben gekregen.