MediQue matras: een uniek medisch matras

Bremafa is mede ontwikkelaar van het MediQue matras, een uniek medisch matras. Samen met een gerenommeerde Duitse fabrikant van medische producten en matrassen. Onze matrassen zijn getest door het instituut voor voedselveiligheid en consumentenbescherming van de deelstaat Thüringen.

  • Onze medische producten worden met veel zorg samengesteld met betrekking tot de keuze van de materialen en de fabricage.
  • Onze medische matrassen worden op regelmatige basis getest en aan de hand hiervan geoptimaliseerd. Wij streven steeds naar betere ergonomische en orthopedische lig-eigenschappen.

Waarom kiezen voor een MediQue matras?

Dit matras is geheel getest door het Duitse instituut, Thuringer keuringsdienst van waren, (zie certificaat) en mag daardoor ook als enige een medisch matras genoemd worden. Alle gebruikte materialen in deze matras zijn volledig getest en gecontroleerd.

Alle schuimsoorten zijn compleet milieuvriendelijk geschuimd. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën. Dit houdt in dat er CFK- en CO2-vrij geschuimd is. De emissie waarde van het schuim is vrijwel CO2 neutraal. Al het gebruikte schuim in dit matras alsmede de hoes zijn biologisch afbreekbaar.

10 JAAR GARANTIE!

  • 5 jaar volledige garantie
  • 5 jaar afbouwende garantie